Sponsorater

 • Brevabonnement
 • øvrige sponsorater
 • Bliv sponsor

  Har nogen lyst til at sponsorere os, kan pengene sættes ind på vores kontonr. 0004522793 reg.nr. 5479


  Den 30. juni 2006 startede vi en tur, der siger:

  Østersøen rundt i hestevogn!

  Dvs. vi startede i Danmark og herefter følger Sverige, Norge, Finland, Rusland, Estland, Letland, Litauen, Polen, Tyskland og så hjem til Danmark igen.
  Turen vil vare ca. 2 år, og vi er, så vidt vides, de første nogen sinde, der foretager denne tur i hestevogn.

  På dele af turen vil vi få besøg af unge mennesker mellem 16 og 25 år med en belastet baggrund.
  Disse unge mennesker har brug for kærlige og trygge rammer, hvor de bliver respekteret og accepteret som den person, de nu engang er. De har brug for i en periode at komme væk fra det miljø, de normalt befinder sig i. At opleve livet/verden med andre øjne samt være en del af et fællesskab, hvor der er brug for alle.
  Alt dette mener vi, at vi, netop på en sådan tur som vores, har gode muligheder for at give dem.

  Men, men, men…. Alting koster penge, og et projekt som dette koster mange penge. Penge som vi skal ud at skaffe på den ene eller den anden måde.

  Et projekt som dette vil uden tvivl få en masse opmærksomhed både her i landet, men også i udlandet vil vi være et oplagt emne for både de trykte og de visuelle medier, ligesom vi vil skrive en bog om turen, holde foredrag samt løbende skrive hjem både til vore brevabonnenter og til de trykte medier om turens forløb.
  Vi har indtil nu haft besøg af JydskeVestkysten, Haderslev Ugeavis, Ugebladet Hjemmet, Radio Syd samt TV-Syd og i udlandet TV3, SVT,SR Gavle, Afton bladet, Landet, Heste focus samt diverse aviser fra Varberg til Gavlesom næsten alle vil følge op på vores tur, og der er ingen tvivl om, at flere medier vil følge trop.

  Et sådant projekt indeholder en kæmpe reklameværdi, og det er her, De kommer ind i billedet, for hvorfor ikke udnytte en sådan reklame-chance og så samtidig støtte et godt projekt?

  Vi kan stille vores hestevogn, heste, lille hund samt hele familien til rådighed med henblik på reklame – selvfølgelig under hele turen, men evt. også som statister i firmaets eget udsendte reklamemateriale.

  På vores hjemmeside
  www.stjernen.eu

  kan vi tilbyde en plads til Deres firmalogo på forsiden samt links til Deres egen hjemmeside, ligesom vi naturligvis også kan tilbyde en plads til Deres firmalogo på vores hestevogn.

  Skulle dette have vakt Deres interesse, står vi naturligvis til rådighed for yderligere information.


  Med venlig hilsen
  og i håb om et fremtidigt samarbejde

  Helle og Finn Husted Nissen

  Mob.nr. +45 5122 5190

  1  2  3

  4  5  6